16 Haziran 2014 Pazartesi

Kocaeli'nde Reklam Afişini Boyadılar

Reklam Afişlerini Boyadılar başlıklı bir yazıdan alıntıdır.

Reklam Afişlerini Boyadılar
12 Nisan 2014 Cumartesi
Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kocaeli Mehmetağa Mahalle Muhtarı İsmail Özkar, Kullar’daki bir yolcu durağına asılan reklam afişine tepki gösterdi. Mehmetağa Mahallesi 1 No’lu Sağlık Ocağı Durağı’na asılan ve bir giyim mağazasına ait olan afişin çok açık olduğu için kaldırılmasını isteyen Özkar, “Sağlık ocağına giden yaşlı ninelerimiz rahatsız oluyor” dedi.

Hem bölge halkının hem de muhtar olarak kendinin bu durumun karşısında olduğunu ifade eden İsmail Özkar şöyle devam etti: “Kullar halkı bu afişi istemiyor. Reklam parasından kim ne kadar kar elde ediyorsa gelsin parasını ben vereceğim. Afiş kaldırılsın, eğer bir daha asılırsa elime boya alacağım ve yolcu durağındaki reklam panosunu boyayacağım."

17 Nisan 2014 Perşembe
Mehmet Ağa mahallesi muhtarı olan İsmail Özkar’ın geçtiğimiz günlerde gündeme taşıdığı durak afişleri ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Durakta yer alan afişin “çok açık” olduğunu ileri süren İsmail Özkar afişin kaldırılmasını istemişti. Afişler dün mahalleli tarafından boyanarak kapatıldı.

Muhtar İsmail Özkar, “Böyle afişlerin bizim mahallemize asılmasına istemiyoruz. Gitsinler daha merkezi yerlere assınlar. Bu görünen afişi 70 yaşında bir dede boyadı. Vatandaşlar bu afişleri istemiyor. Ne kadar para istiyorlarsa ben vereyim bir daha afiş asmasınlar” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder